Mijn bedrijfsfeest

Ik ben eigenaar van een bedrijf wat diensten uitvoert. Wij hebben zo ongeveer 200 mensen aan het werk en geven een keer in het half jaar een bedrijfsfeestje. Bij dit bedrijfsfeestje proberen wij het iedereen zo goed mogelijk naar de zin te maken en proberen wij van alles te regelen. De bedrijfsfeestjes vinden plaats bij ons op het hoofdkantoor. Denk hierbij aan spring kussens voor de kinderen van onze medewerkers. Een dj die leuke muziek draait in onze kantine waardoor we een soort disco krijgen. Ook is er onbeperkt drinken aanwezig voor onze medewerkers. Nu hebben we lang getwijfeld wat we wouden gaan doen met het eten, maar nu zijn we uitgekomen bij een snackwagen op locatie.

Foodtrucks

Uiteindelijk hebben wij ervoor gekozen om foodtrucks te kiezen. Dit hebben wij gedaan doordat dit de mogelijkheid geeft om voor iedereen wat te kiezen. We hebben verschillende soorten foodtrucks besteld, in totaal 6. We hebben er 1 met patat en alle andere dingen die te vinden zijn in een snackbar. Een die allerlei soorten fruitsalades in de truck heeft. Weer een andere foodtruck heeft pizza punten die je onbeperkt kan eten. Ook een foodtruck heeft ijsjes en desserts, deze worden over het algemeen door iedereen wel gegeten. De foodtrucks hadden wij buiten bij de ingang in een half rondje gezet waardoor wij alles met de opening mooi naar de uit/ingang staat.

Het feest

Toen het bedrijfsfeest van start ging waren de foodtrucks ook per direct goed bezocht. Nadat er binnen ontzettend groot gefeest werd en de lekkere drankjes je om de oren vlogen. Genoot iedereen ook met volle teugen van de foodtrucks. Aan het eind van de avond werd de balans opgemaakt en waren de meeste gerechten verkocht bij de snackbar. Daarnaast was er ook ontzettend veel ijs gegeten. Terugkijkend was het een geslaagd feest waarover nog lang nagepraat gaat worden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *