Zomervakantie voorbij: verkoop Sinterklaas chocolade van start

De zomervakantie is voorbij en dat betekent dat de Sinterklaasartikelen weer volop in de winkels gaan verschijnen. Dit jaar werden de pepernoten zelfs al in augustus in de supermarkten gespot. Ook de chocoladeletters en andere chocolaatjes voor Sinterklaas worden nu alweer volop besteld door particulieren en bedrijven.

Chocola en chocoladeletters zijn bij uitstek een goed geschenk voor jouw personeel of om weg te geven als relatie geschenk. Er is tegenwoordig veel keus in chocoladegeschenken zoals chocoladeletters, wat het een fijn, persoonlijk en tegelijkertijd ook niet al te duur cadeau maakt waar jij wel je waardering voor je personeel mee uit kunt drukken en de feestdagen leuk mee kunt inluiden.

Doordat bedrijven als Chocolade Geschenken gespecialiseerd zijn in het faciliteren van zakelijke chocolade geschenken kun je op veel manieren er een persoonlijk cadeau van maken voor je werknemers, door bijvoorbeeld voor iedereen een chocoladeletter met zijn of haar eigen voorletter te laten maken of door er een mooi pakketje chocolaatjes van te maken. De chocolade of de verpakking ervan kun je personaliseren met jouw logo of bijvoorbeeld een fijne wens voor de feestdagen.

Komt de Sint dit jaar langs bij jouw bedrijf? Dan is een luxe chocoladeletter een ideaal cadeau om in de zak te stoppen en uit te laten delen door Sint en Piet. Wees hier niet te laat mee, want de bestellingen voor chocoladeletters en andere chocolade of snoepgoed geschenken stromen al binnen bij bedrijven zoals Chocolade Geschenken. September is een ideale maand om bijvoorbeeld alvast rond te kijken en een eerste offerte aan te vragen. Ook voor chocola in het kerstpakket of als los cadeau kun je het beste op tijd een bestelling plaatsen.

Chocoladeletters zijn voor iedereen een goed cadeau. Niet alleen omdat iedereen het lekker vindt, maar vooral omdat je met chocola altijd veilig zit met allergieën. Pure chocolade is bijvoorbeeld veganistisch te maken is en chocolade van nature bijna altijd ook glutenvrij. Daarnaast kun je chocoladeletters personaliseren met verschillende smaken, vullingen en opdrukken. Denk hierbij aan noten, maar ook aan vullingen zoals marshmallow of snoep. U kunt het zo eenvoudig of luxe maken als u wilt. Ook een recht toe recht aan chocoladeletter zonder al te veel poespas valt natuurlijk altijd goed in de smaak.

Laat uw logo, slogan of nieuwjaarswens ook eens bedrukken op chocola en u bent voorzien van een super cadeau. Niet langer hoeft u bang te zijn dat uw cadeau niet in de smaak zal vallen of dat het niet zal worden gebruikt, zoals toch wel vaak de realiteit is met bijvoorbeeld een kerstpakket. Met een persoonlijk chocoladepakket of chocoladeletter kunt u op een leuke wijze uw waardering voor het personeel uitspreken! Wacht niet te lang, en bestel uw chocolade cadeau voor de feestdagen snel.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *