Halloweenfair West-Friesland Festival

Halloweenfair West-Friesland Festival 2016 pakt na een jaar voorbereiding uit
Stichting Entertainment & Cultuur West-Friesland, oftewel StecWF, is er trots op om na een jaar voorbereiding de tweede editie van het Halloweenfair West-Friesland festival, wat op 15 en 16 oktober op Camping de Gouwe Stek in Bovenkarspel plaatsvind, te presenteren. Dit door vele vrijwilligers opgezet.

Een festival voor jong en oud met een hele gezellige braderie, pompoen snijden, vele leuke Halloween spelletjes, een spannend spookhuis, Heks Harrewar, figuranten en natuurlijk met een boel entertainment als dans, muziek en theater.

Voel je even Robin Hood bij de Haagsche Schutters, kom langs bij het thema “Heden, Verleden en Toekomst” waar echte Mediums, Wicca heksen en Waarzegster voor je klaar zitten en ontdek wat ze voor je in petto hebben. Bol lezen, haar of zand lezen, kaarten lezen, heksenpotjes maken. Er is voor ieder wat wils.
Of laat je verrassen door de allernieuwste spelletjes als “de Griezelmuur”, de Griezelballentent of het “Spookhuis” wat dit jaar nog spectaculairder wordt en i.s.m. Funprojection wordt gebouwd.
Voor de entertainment zijn o.a. Enkhuizer Balletschool weer van de partij en kun je de magie van goochelaar Jorido ervaren. Deze kanjer is derde van de Nederlandse kampioenschappen junioren goochelen van 2014.
Maar ook The Bottle Up and Go Skiffie Band, Hazeskoor Oosterleek en Yolanda van Zoolingen laten hun gezellige muzieksounds horen..
Nieuw is de avondopenstelling op de zaterdag. Het terrein wordt sfeervol verlicht en het spookhuis wordt met spannende effecten, voor de volwassen bezoekers, ietsje enger gemaakt Alle activiteiten blijven s’avonds toegankelijk.
Deze avond wordt verder passend afgesloten met een griezelconcert van Muziekschool MOW uit Hoorn en het opleidingsorkest de Music Stars van KSM Enkhuizen.

Kortom, Halloweenfair West-Friesland is hét evenement om je Herfstvakantie mee te beginnen.

Natuurlijk is er veel meer te doen. Voor het gehele programma verwijzen wij je naar de officiële website. www.halloweenfair-westfriesland.nl en www.facebook.com/halloweenfair

Locatie:
Camping de Gouwe Stek – Blote Voetenpad
De Gouw 11 1611 BS, Bovenkarspel

Datums en tijden:
Zaterdag 15 oktober 2016 12:00-21:00 uur
Zondag 16 oktober 2016 12:00-18:00 uur
Entree volwassenen €3 (Dag én avond geldig) Entree volwassenen s’avonds €2
Kinderen vrij entree
Stempelkaart voor activiteiten €3,50 (8 stempels)
Promo video: https://www.youtube.com/watch?v=Lxl90D6znjgGeef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *