Tips voor beginnnende drone vliegers

Drones hebben de afgelopen jaren de manier waarop we foto’s en video’s maken volledig veranderd. Je kunt tegenwoordig je vakantie op een hele bijzondere manier vastleggen. Drones zijn meer betaalbaar dan ooit, dus kunnen veel mensen zich veroorloven er een te kopen. Met dit in onze gedachte hebben we enkele tips samengesteld voor als jij met je drone je vakantie wilt vastleggen.

De omvang van je drone

Als je van plan bent om te reizen met uw Drone is grootte een belangrijke factor. De DJI Mavic Pro klapt op en past in de Palm van je hand. Kleur is ook een factor om te overwegen dit kan namelijk helpen bij het zien van je drone als je aan het vliegen bent. Een witte drone is bijvoorbeeld moeilijk te zien in een besneeuwd landschap.

Lees de instructies

Voordat je de lucht in gaat, lees dan eerst altijd even de instructies. Dit is heel erg belangrijk. Je wilt namelijk op een goede manier kunnen vliegen. Daarnaast wil je natuurlijk ook goed beelden kunnen maken. Als je de instructies niet goed hebt gelezen kun je misschien wel een video maken, maar kom je er later wellicht achter dat de opname niet is gemaakt zoals je eigenlijk had gewild.

Let op het weer

Denk niet dat je altijd met je drone kunt gaan vliegen. Tijdens slechte weersomstandigheden wordt het namelijk afgeraden om te gaan vliegen. Ga dus niet met hevige wind en regen met je drone op pad. Dit kan namelijk gevaarlijk zijn voor jezelf, maar ook voor anderen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *