Voordelig dineren in Nederland

Voordelig dineren in Nederland

Veel mensen gaan uit eten om helemaal tot rust te komen, en met korting wordt dineren buiten huis nog leuker. Via Het Laatste Tafeltje geniet je van een diner bij jouw favoriete restaurant met voordeel.

Horeca in Nederland

Tijdens de coronacrisis kon heel Nederland niet genieten in de horeca, maar moest er thuis gedineerd, geborreld en geluncht worden. Gelukkig gingen de deuren van horecazaken op 1 juni 2020 weer op met aangepaste maatregelen en kon Nederland er weer op uit om te dineren. Om de horeca op weg te helpen kun je ervoor kiezen om wat vaker buiten de deur te eten, of een cadeaubon te kopen bij een horecazaak. 

Via Het Laatste Tafeltje kun gezellig buiten de deur eten met extra voordeel, zodat je tijdens een avond uit nooit teveel betaald. Het idee is simpel: Bekijk het dagelijkse aanbod van Het Laatste Tafeltje en kies jouw favoriete restaurant uit. Bestel jouw vouchers en plan vervolgens het diner. Ook is het mogelijk om een aanvraag te doen voor groepen of studentenvereniging evenementen.  

Het Laatste Tafeltje

Sinds 2017 is Het Laatste Tafeltje actief in heel Nederland, je vindt hier verschillende restaurants bij jou in de buurt. Naast jouw favoriete restaurants staan er ook genoeg restaurants op die je kunt uitproberen, voor ieder wat wils. Op Het Laatste Tafeltje kun je kiezen voor een Last Minute deal, dit is een deal waarbij je dezelfde dag nog naar het restaurant gaat voor een diner/borrel/lunch of ontbijt. Bij een Langlopende deal kun je jouw diner/lunch/borrel of ontbijt zelf plannen, meestal binnen twee maanden. Daardoor blijft er genoeg keuze en kun je altijd terecht bij een restaurant. Met Het Laatste Tafeltje geniet je dagelijks van de beste dinnerdeals. Kijk daarom snel op Het Laatste Tafeltje en gebruik de zoektool om jouw favoriete restaurant te vinden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *