cadeau

Wat voor cadeau kun je iemand geven die net een woning heeft gekocht?

Je eerste huis kopen, dat is natuurlijk voor iedereen een super spannende en belangrijke gebeurtenis die een mijlpaal vormt in je leven. Het is voor veel mensen namelijk de eerste keer dat ze een flinke som geld uittrekken voor een dergelijke aankoop en een lange termijninvestering doen. Het is dan ook gepast om een familielid of vriend, als debutant op de woningmarkt, een presentje aan te bieden of een cadeautje per post te sturen. Dan laat je zien dat je betrokken bent in hun leven en dat je blij bent voor ze dat ze deze grote stap hebben gemaakt.

Brievenbus chocolade of een andere creatieve lekkernij

Een cadeautje dat bij uitstek gepast is bij het feliciteren van iemand met zijn of haar nieuwe woning is een lekkernij. Het hoeft geen groteske delicatesse te zijn, maar gewoon iets lekkers zoals een ludiek snoepdoosje, speciale macarons of een goed gevulde bonbon. Een chocoladereep die mooi versierd is, is ook altijd een gepast geschenk. En mocht je deze nou niet zelf kunnen geven, dan kun je altijd kiezen voor brievenbus chocolade: dan kies je voor een mooie reep die je gewoon per post kan versturen.

Deel speciale momenten

Een lekkernij of delicatesse is dus een heel goed voorbeeld van een cadeautje dat je iemand kan geven die net een nieuw huis heeft gekocht. Maar er zijn ook andere situaties waarin dit soort cadeau gepast is. Denk bijvoorbeeld aan een verjaardag, Valentijnsdag, als iemand een kindje heeft gekregen, als iemand geslaagd is of juist met pensioen gaat. Heeft iemand een nieuwe baan? Of wil simpelweg iemand een bedankje sturen? Ook dan zijn lekkernijen als bonbons, macarons, brownies of chocolade gepast. Je kan met dit soort presentjes alle kanten op in allerlei verschillende soorten situaties!

Een cadeautje per post: een handig alternatief

Zelf een cadeautje overhandigen is altijd het leukst. Je kan direct de blijheid bespeuren van iemand die het in ontvangst mag nemen en je mag zelf het bedankje dat daarop volgt in ontvangst nemen. Maar er zijn situaties denkbaar dat het niet mogelijk is om zelf het presentje te geven. Bijvoorbeeld als je ver weg woont en het veel tijd en geld kost om zelf op bezoek te komen. Of als je toevallig op vakantie bent. Geen nood! In die gevallen kun je gewoon een delicatesse opsturen. Gewoon, via de post. Dan heb je geen gedoe en kun je alsnog je cadeautje op een gepaste manier overhandigen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *