50ste verjaardag

50ste verjaardag? Deze feestartikelen maken het feest voor Abraham compleet!

Wanneer een man z’n 50ste verjaardag viert, dan zijn de uitdrukkingen “hij ziet Abraham” of – een dag later – “hij heeft Abraham gezien”, van toepassing. Deze uitdrukkingen zijn mogelijk terug te voeren op de Bijbelse figuur Abraham. Zijn vrouw heette Sarah. Het is ook niet zo verwonderlijk dat, wanneer een vrouw haar 50ste verjaardag viert, we dan zeggen: “zij ziet Sarah” of “zij heeft Sarah gezien”. Het staat vast dat het een bijzondere leeftijd is, die op een bijzondere manier gevierd moet worden. In dit artikel benoemen wij een aantal feestartikelen die helpen en om het feest voor Abraham compleet te maken.

Grote of kleine Abraham opblaaspop

Als het aankomt op feestelijkheden, dan wordt het bereiken van een 50-jarige leeftijd over het algemeen uitdrukkelijk gevierd, te herkennen aan zo’n grote Abraham opblaaspop in de tuin voor het huis van de jarige, die met behulp van een blower tot een paar meter hoog wordt. Mocht de jarige geen tuin hebben of voldoende ruimte voor het huis, dan kun je in plaats daarvan een kleine opblaaspop van bijvoorbeeld 1,44 meter lang en 43 centimeter breed gebruiken. Je moet deze dan nog wel voorzien van diverse Abraham accessoires. En, vergeet de lucht niet!

Abraham opvulpop

Naast een opblaaspop kun je ook een opvulpop gebruiken. Gebruik de zoekwoorden ‘Abraham opvulpoppakket’ op de website van een feestwinkel en je krijgt een pakket met feestartikelen voor Abraham te zien. Behalve de opvulpop zelf, die overigens 1,85 meter is, kun je hierbij denken aan verschillende Abraham accessoires, zoals een stropdas, 3D-masker, hoed en opblaasbare wandelstok. Het enige wat je hoeft te doen is de opvulpop te vullen met bijvoorbeeld stro of krantenknipsels, en vervolgens aan te kleden met een broek en trui in Abraham-stijl om het af te maken.

Feestpakket ter ere van Abraham

De meeste feestwinkels hebben ook handige Abraham feestpakketten. Hierin zitten alle ingrediënten om het feest tot in de puntjes Abraham-proof te maken. Je kunt hierbij denken aan servetten, feestprikkers, ballonnen, slingers, een vlaggenlijn, spandoek en een markeer- of afzetlint. Je kunt er ook voor kiezen om een aantal feestartikelen ter aankleding van het feest los te bestellen, zoals een ‘Abraham XL vlag’, een ’50 jaar verkeersbord’ en cijferballonnen waarmee je het getal 50 kunt vormen.

Je kunt het zo gek niet maken voor Abrahams verjaardag. Wij adviseren je de feestwinkel goed door te zoeken voor de leukste feestartikelen. We wensen je vast veel plezier met het aankleden van jouw Abraham verjaardag!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *