partyspellen

Leuke partyspellen voor volwassenen

Het kan soms een enorme uitdaging zijn om te zorgen voor leuke partyspellen als je een spelletjesavond gaat inplannen voor volwassenen. Door de onderstaande tekst goed door te lezen kom je te weten wat de leukste partyspellen zijn voor volwassenen.

What Do You Meme?

Het welbekende partyspel voor volwassenen What Do You Meme is van een leuk en modern thema voorzien, namelijk memes. Bij het partyspel What Do You Meme kunnen 3 tot maximaal 20 personen meespelen om zoveel mogelijk punten te behalen per ronde. Met het partyspel What Do You Meme kan je met al je vrienden gezellig lachen tijdens een spelletjesavond. Je kunt de beste partyspellen op KoningBordspel.nl kopen.

Dodelijke Dilemma’s

Dodelijke Dilemma’s is een populair partyspel speciaal voor volwassenen. Het gaat namelijk om een spel vol botte humor en aparte thema’s waarbij een zeer moeilijke keuze gemaakt moet worden. Het partyspel kan door 3 tot maximaal 13 personen gespeeld worden voor urenlang plezier en spanning aangezien je verschillende rondes achter elkaar kunt spelen.

30 Seconds

Het bordspel spannend 30 Seconds is ook zeer geschikt als partyspel voor een gezellig avondje met een grote groep volwassen personen, waarbij 3 tot zeker 24 personen aan tafel kunnen schuiven. Elk team moet binnen 30 seconden op tactische wijze de woorden op verschillende kaarten raden door de omschrijving van een teamlid door middel van slechts gebaren. Ook 30 Seconds is verkrijgbaar bij KoningBordspel.nl.

Exploding kittens

Exploding Kittens is een welbekend kaartspel voor volwassenen waarbij minimaal 2 tot maximaal 5 personen kunnen spelen per ronde. Elk persoon moet op een strategische wijze kaarten spelen en trekken, maar wordt er een exploding kitten getrokken dan ben je af. De speler die als laatste overblijft, is de winnaar van het partyspel.

Hellapagos

Hellapagos is een bordspel waarbij je op een coöperatieve wijze samen met 3 tot maximaal 12 andere spelers samenwerken om van een onbewoond eiland te vluchten terwijl er een enorme tornado nadert. De verschillende spelers moeten stemmen wie sterft bij tekorten, maar uiteindelijk moeten er voldoende vlotten voor alle overgebleven spelers zijn om het partyspel te kunnen winnen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *