Alles voor de beste bruiloftmuziek

Er komt veel kijken bij het organiseren van je eigen bruiloft, de mogelijkheden zijn eindeloos. Zo geldt dat ook voor de muziek, je kan het zelf doen of een bruiloft DJ huren die deze zorg uit handen kan nemen en er gegarandeerd een geweldige bruiloft van weet te maken.

De DJ’s

Er zijn verschillende soorten DJ’s die de bruiloft tot een groot succes kunnen maken. Iemand die het voor zijn plezier doet of een echte ervaren professional die alle genres beheerst. Beiden kunnen het feest leveren dat jij voor ogen hebt alleen zal de beleving groter zijn bij de professional door zijn ervaring en kennis op dit gebied.

Wat kan een echte bruiloft DJ jou bieden

Iedere bruiloft is speciaal en uniek voor het echtpaar. Het feest staat in het teken van hen maar hoe kan een bruiloft DJ hier aan bijdragen? Met een echte ervaren DJ haal je iemand in huis die voor jou en je gasten een geweldige tijd wil creëren. Deze DJ weet hoe hij in moet spelen op jou en de gasten. De DJ’s werken met de beste apparatuur die het gewenste effect weten te leveren voor een echt knalfeest.

Wat zijn de kosten?

Er hangt natuurlijk een prijskaartje aan dit alles. Denk aan een bedrag van € 400 – € 700 euro. Dit is wat je zoal aan kosten kan verwachten:

  • Apparatuur

Een professionele bruiloft DJ werkt uiteraard alleen maar met het beste materiaal dat er te vinden is, dat is omdat zo de beste kwaliteit geleverd kan worden. Aan deze apparatuur zitten natuurlijk kosten verbonden zoals onderhoud.

  • Duur van het feest

De lengte van het feest heeft invloed op het prijs van de DJ, als de DJ aanzienlijk lang moet draaien zal de prijs stijgen omdat er een uurprijs gerekend wordt voor de DJ.

  • Aantal gasten

Je zal het niet verwachten maar de hoeveelheid gasten heeft ook invloed op het bedrag van de DJ. Dit is omdat er maar een kleine groep zal zijn er geen grote installatie hoeft te komen om het gewenste effect te leveren. Andersom is dat wel uiteraard omdat je met een groot gezelschap iedereen wilt laten meegenieten en dat is dan alleen mogelijk met meer en grotere apparatuur.

  • De dag waarop het feest is

De meeste feesten vinden plaats in het weekend en aangezien een weekend maar 2 dagen duurt is het voor een DJ lastig om op meerdere plekken tegelijk te zijn. Een dag doordeweeks is een stuk minder populaire om een feest op te geven waardoor de prijs juist lager zullen liggen, dus voordeliger zal zijn.

  • Hoogseizoen/ laagseizoen.

De meeste bruiloften, feesten en bedrijfsfeesten vinden in de warme maanden plaats dat komt door de prettige omstandigheden die deze maanden met zich meebrengen. Dat betekend dat het een stuk voordeliger zal zijn om een feest te geven in het laagseizoen omdat het minder aantrekkelijk is en de DJ’s het dan een stuk rustiger hebben in die periode.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *