De show stelen op een feestje met haarsieraden

Ken je dat nummer de Lady in Red van de Ierse zanger Chris de Burgh. Of de Dancing Queen van Abba? Het gaat allemaal om een dame die de show steelt op een feestje. Stiekem willen wij vrouwen dat allemaal, de koningin zijn spreekwoordelijk waar iedereen naar kijkt, die hoofden doet omdraaien.

Veel ligt natuurlijk aan de outfit. Een gewaagde rode jurk zoals aangegeven door Chris kan goed werken om de show te stelen. Maar ook de juiste accessoires zijn belangrijk. Mooie oorbellen. Armbandje, kettingen maar ook sieraden voor in het haar. Juist dat laatste wordt vaak onderschat.

Denk bijv. aan haarspelden. Die zijn voordelig, en makkelijk aan te brengen. Maar kunnen je kapsel net dat beetje extra geven. Persoonlijk koop ik ze altijd bij ikbensieraden.nl haarspelden. Ze zijn daar zo goedkoop ik denk dat ik er direct iets van 20 varianten heb ik ingeslagen. Stuk voor stuk erg unieke, originele en prachtige show stelende haarspelden. Een paar heb ik ook weggegeven aan vriendinnen van mij, zo gul ben ik dan wel weer.

Vind je haarspelden niet fijn zitten. Dan kunnen haarbanden een goed alternatief vormen. Zie hier dan ikbensieraden.nl haarbanden. Haarbanden vind ikzelf net wat minder mooi dan speldjes, maar ze kunnen qua draagcomfort wel beter zijn en ook meer praktisch nut. Maar smaken verschillen en iedereen is daar weer net even anders in dus eigenlijk zou gewoon het beste zijn als je ze beide probeert, en ziet wat beste past bij jou zelf.

Enfin waarom ik altijd zo graag bij ikbensieraden.nl bestel. Allereerst de vriendelijke hartelijke service is iets wat ik op waarde stel. Er zijn geen verzendkosten. Je kunt ook retourneren zonder gezeik. En alles is vrij rap binnen denk dat meeste dat ik eens moest wachten was twee dagen nou dat valt reuze mee, maar vaak is alles binnen een dag al binnen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *