Flitsend overhemd voor aankomend feestje

Ik ben beetje een casual liefhebber. Ik denk 99% van de tijd loop ik rond in een joggingbroek en een t-shirt. Ja echt. Van stijl heb ik weinig kaas gegeten. Ben er gewoon te lui voor. Fashion heeft me nooit echt zo geboeid. Nou ja, over een paar weken is er een belangrijk feestje van werk. Iedereen dient aanwezig te zijn. En daar kan ik natuurlijk niet opdagen in een t-shirtje. Het is niet zo dat mensen hier met een smoking komen ofzo, zo formeel is het ook weer niet. Maar een goed overhemd is wel het minste dat geschikt zou zijn.

Ik heb ook een gruwelijke hekel aan winkelen. Dus ik denk ik bestel wel online, dat bevalt me een stuk beter. Na wat zoeken kwam ik de winkel hemdvoorhem.nl tegen. De voorwaarden daar stonden me aan. Gratis verzenden en retourneren. Ze hebben louter positieve klantbeoordelingen. De overhemden die ze aanbieden zien er stijlvol uit. Bovendien las ik dat ze strijkvrij zijn. Het zijn speciale overhemden die niet gestreken hoeven te worden per se. Dat is ook muziek in mijn oren. Het zal je langzamerhand niet verbazen maar weet je waar ik ook woest om kan worden? Nou? Strijken ja. En ik heb geen vriendin op dit moment dus ik kan het ook niet uitbesteden aan iemand dus beter als het gewoon helemaal niet hoeft.

Enfin, qua kleur, ik ben een voorstander van blauw. Dus hier vond ik hemdvoorhem.nl blauw overhemd heren. Ik koos voor het merk Arrow met navy blauw en streepjes variant. Een mooi overhemd althans voor zover ik kan zien en ik ben geen expert beste mensen dus vel vooral je eigen oordeel en neem niet klakkeloos mijn advies over want zoals gezegd dit fashion gebeuren is compleet nieuw voor mij. De overhemd had ik binnen een dag in huis en hij zit fijn. Met vertrouwen zie ik dit bedrijfsfeest tegemoet!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *