De spacebril voor een onvergetelijke dag

De bril, mode item en tegelijkertijd voor sommige mensen één van die dingen die ze zeker niet zullen missen als ze hem niet meer nodig hebben. Brildragers die blij zijn als ze lenzen kunnen dragen, om een andere bril op te zetten; de tegenstrijdigheid kan niet groter. Natuurlijk gaat het dan niet om zomaar een bril, maar om een hippe zonnebril of een bril waar je blij van wordt, voor speciale gelegenheden.

Een bril voor iedere gelegenheid

Bekijk de wereld eens door een andere bril. Je kunt een gewone zonnebril opzetten, maar je kunt ook een leuke bril opzetten, zoals een aviator spacebrilbril met gekleurde glazen. Kies eens een roze voor die blije kijk op de wereld. Ga voor een bril met caleidoscoop glazen om het allemaal eens met een andere blik te bekijken. Je kunt het zo gek niet bedenken of het is te koop.

Of je nu naar een beach festival gaat, naar een concert van de Toppers of naar het themafeestje van je buurman: voor elk feest of evenement is er een toepasselijke bril te vinden, die ook nog eens past bij jouw outfit. Ga je met een groep vrienden dan kun je allemaal voor dezelfde bril kiezen maar met het montuur in een andere kleur. Je bent als groep herkenbaar, maar toch iedereen als individu. Je kunt er ook je vrienden mee verrassen, door een set te kopen en ze uit te delen.

Materialen

Brillen worden gemaakt van verschillende materialen. Zo ook de bril die je voor de fun draagt. Ga je naar een schuimparty, dan kun je beter kiezen voor een bril met een kunststof frame dan voor een bril met een kartonnen frame. Die doet het misschien beter op een feestje waarbij hij, ook al is hij van goede kwaliteit, niet nat zal worden.

Bril in de aanbieding

Is je brillencollectie al aardig uitgebreid en ben je al aardig tevreden, maar ben je toch nog op zoek naar die ene speciale bril? Kijk dan eens bij de aanbiedingen, misschien heb je geluk en zit jouw gezochte model er net tussen? Je kunt dan voor een extra aantrekkelijke prijs je outfit compleet maken. Een bril in de aanbieding betekent wel: snel beslissen. Let op: je kunt slechts een beperkt aantal dagen van de aanbieding gebruik maken. Als je meerdere items wilt kopen, kan het voorkomen dat er een kleiner aantal van je favoriete versie beschikbaar is, dan je nodig hebt.  Probeer dan ook eens een andere kleur of montuur of glazen uit dezelfde lijn, die net iets anders zijn.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *