Papieren lampionnen en Lampion Slingers voor huis- en tuinfeest!

Als je een feestje geeft dan is het goed om vantevoren even goed over de feestdecoratie na te denken. Waarschijnlijk heb je de ballonnen al afgevinkt. Maar dat is toch ook weer een beetje cliché nietwaar? Iets origineels, en tegelijk ook stijlvol zou mooi zijn. Heb je wel eens van die papieren lampionnen aan het plafond zien hangen? Hang je deze in grote aantallen aan het plafond of aan een nylondraad in de tuin, dan heb je een prachtige sfeer op het feest. Helemaal als je de lampionnen mooi uitlicht of er een lampje in hangt. In grotere aantallen zijn deze lampionnen vrij goedkoop en ze zijn in verschillende maten en kleuren te verkrijgen. Ter aanvulling of als alternatief is het ook mooi om Lampionslingers op te hangen. Deze slingers met kleine lampionnetjes geven een mooi licht en zijn erg sfeervol. Voor de aanschaf van deze lampionslingers en papieren lampionnen adviseren we de webshop VanKaarstotServet. In deze shop kun je de lampionnen en slingers voor lage prijzen aanschaffen, heb je de beste service, snelle levering en zijn de sfeerlampionnen van goede kwaliteit. Bovendien kun je er nog vele andere leuke sfeerartikelen kopen ter aankleding van het feest!

Ophangen van papieren lampionnen
De lampionnen worden plat geleverd, dus na ontvangst dien je ze eerst uit te trekken, zodat een bol ontstaat. Aan elke lampion zit een beugeltje in de bovenkant, zodat ze eenvoudig op te hangen zijn. Tevens kan hier een lampje aan gehangen worden, die dan in de lampion bungelt. Bij Van Kaars tot Servet worden hiervoor duurzame led lampjes verkocht bij de lampionnen. Dit is een ideale oplossing voor een tijdelijk gebruik.
Als je de lampion voor lange tijd op een vaste plek hangt kun je er een peertje in hangen die werkt op een schakelaar. Als je een aantal lampionnen in verschillende maten en bepaalde kleurstelling boven de eettafel ophangt geeft dat prachtige sfeervolle verlichting.
Voor het ophangen van de lampionnen in de tuin adviseren we eerst een lang, dik en stevig nylondraad te spannen door de tuin op de plekken waar je lampionnen wilt hebben. Bevestig het draad stevig en hoog genoeg, zodat het enig gewicht kan tillen zonder door te hangen. Vervolgens hang je her en der de lampionnen er aan. Je kunt voor verschillende kleuren kiezen of een bepaald kleurenschema. En natuurlijk geven alleen witte papieren lampionnen altijd een stijlvolle uitstraling. Dat kan mooi zijn op een chiquer feest, evenement of bij een huwelijksfeest.

Tips voor het ophangen

  • Gebundelde lampionnen maken het extra sfeervol
  • Span kris kras een aantal stevige nylondraden door de kamer of tuin
  • Hang de lampionnen her en der in de ruimte
  • Hang veel lampionnen op
  • Gebruik led lampjes bij tijdelijke decoratie
  • Gebruik netstroom en een peertje voor permanent gebruik op één plek

Papieren lampionnen en Lampion Slingers kopen online
Voor het kopen van de lampionslingers en de papieren lampionnen kun je uitstekend terecht bij VanKaarstotServet. Je krijgt hier extra korting bij afname van grotere aantallen en je hebt bij de papieren lampionnen keuze uit 3 maten en vele verschillende kleuren. De Dreamlights lampion slingers zijn verkrijgbaar 13 variaties. Tevens kun je hier terecht voor overige sfeerdecoratie als kaarsen, fakkels, windlichten, tuinhaarden, vuurschalen, vuurkorven, haardhout, verlichte terraspotten, gevulde glazen en Zweedse fakkels.
Heb een fantastisch feest!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *