Een fantastisch gender reveal feestje plan je zo!

Hoe leuk zijn gender reveal feestjes? Deze superleuk traditie is overgekomen uit Amerika, waar het al jaren een enorme trend is. Op een gender reveal party maak je het geslacht van jullie nog niet geboren kindje bekend. Meestal is een gender reveal party rond de twintig weken, omdat dan het geslacht bekend gemaakt kan worden. Maar, hoe plan je nou een gender reveal feestje? Er zijn een aantal dingen waar je rekening mee kunt houden.

Wie nodig je uit?

Gender reveal party’s zijn er in alle vormen en maten. Je hebt stelletjes die ervoor kiezen samen een kleine “gender reveal party” te houden, door bijvoorbeeld een rook -en confetti kanon te gebruiken. In sommige gevallen laten zij dit vastleggen tijdens bijvoorbeeld een fotoshoot. Het is ook mogelijk groter uit te pakken en meer mensen te betrekken bij de bekendmaking. In de meeste gevallen is het gebruikelijk familie en vrienden uit te nodigen. In veel gevallen zijn er ongeveer 20 tot 25 mensen aanwezig bij een gender reveal. Toch is het niet ongebruikelijk om bijvoorbeeld collega’s uit te nodigen of mensen die iets verder van je afstaan. Hoe meer mensen hoe gezelliger, toch?

De bekendmaking

Zonder een bekendmaking van het geslacht van jullie baby is het geen gender reveal party natuurlijk. Er zijn verschillende gender reveal webshops waar je opties kunt kiezen hoe je dit gaat doen. Je kunt bijvoorbeeld een brandblusser met poeder laten spuiten, een confetti kanon gebruiken of een ballon doorprikken. Daarnaast heb je misschien wel één van de bekendste manieren, namelijk door middel van het doorsnijden van een taart. In al deze gender reveal “bekendmakingen” zit een roze of blauwe kleur verwerkt, zodat het direct duidelijk is wat het geslacht van het kindje is.

Decoratie

Een gender reveal party is pas echt compleet als je de locatie of jullie huis omtovert tot een gender reveal paradijs. Je hebt tegenwoordig onwijs veel leuke decoratie waar je jullie huis mee kunt aankleden. Voorbeelden van decoratie die vaak wordt gebruikt zijn slingers, bordjes, bekertjes en ballonnen. Verdiep je in de leuke wereld van gender reveal party’s en geniet van jullie bekendmaking!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *