Evenementenbeveiliging regelen voor een groot event

We moesten bijna last minute nog een bedrijf vinden die voor ons evenementenbeveiliging kon regelen. Het evenement was toen nog een aantal weken en we hadden dus nog even tijd. We hadden alles geregeld tot aan de puntjes, totdat ineens het bedrijf dat de beveiliging verzorgd moest afzeggen. Hier baalde wij ontzettend van en we hadden geen back-up klaar liggen. Dus moesten we een geheel nieuw bedrijf vinden die ons verder kon helpen met het verzorgen van de beveiliging. Want zonder konden we niet het event uitvoeren.

Samen met de organisatie evenementenbeveiliging regelen

Gelukkig werkte we met dit evenement samen met een organisatie, dus moesten we samen op zoek naar nieuwe evenementenbeveiliging. Maar dat was nog een behoorlijke klus om nog iets te regelen last minute. Voor zulke evenementen moet je al echt maanden van de voren boeken, anders hebben ze al andere dingen op hun agenda staan. Dus zijn we veel bedrijven afgegaan om te kijken of zij iets voor ons konden betekenen. Maar elke keer hadden we pech dat ze of helemaal waren volgeboekt of extreem hoge kosten vroegen voor de dienst. Uiteindelijk na een tijdje kwamen we bij de website van Secret Security Service terecht.

Goede handhaving

Al snel konden we zien dat zij het enige bedrijf waren die nog beschikbaar waren om ons te helpen. We hadden meteen een offerte eruit gestuurd en daarop kregen we ook snelle reactie. Ze vroegen wel om een extra klein bedrag om het best last minute geregeld moest worden, maar dat bedrag was zeker acceptabel. Tijdens het evenement hebben ze erg goed hun werk gedaan. Waar onrust was, hebben ze binnen een aantal minuten opgelost, en de artiesten tijdens het event hebben ook kunnen genieten, zonder gestoord te worden door aparte mensen. Een zeer geslaagd evenement.

Bezoek de website

Wilt u meer weten over dit bedrijf en wat zij voor u verder kunnen betekenen als het gaat om beveiliging op evenementen? Bekijk dan eens de website voor meer informatie over het aanbod dat ze aanbieden en nog veel meer.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *