feestje

Saai feestje? Zo breng je leven in de brouwerij!

We kennen ze allemaal wel: de Nederlandse kringverjaardagen waar je wordt begroet met 3 zoenen, de worst en kaas op tafel staan en je de eindeloze verhalen van je tante Corrie aan moet horen. Het is altijd weer een feestje wanneer je eindelijk weg mag. Maar wat als je zo’n feestje nou minder slaapverwekkend zou kunnen maken? In deze blog lees je tips over hoe je je feestje wél leuk maakt.

Bereid een feestmaal

Iedereen is het er wel over eens dat lekker eten de sfeer enorm kan doen verbeteren. Hoewel de klassieke bittergarnituur het altijd wel goed doet, kan je het dit jaar ook eens anders aanpakken. Wat dacht je van tapas: allerlei kleine hapjes waarbij iedereen zelf kan bepalen wat hij of zij neemt. Of heb je bijvoorbeeld een themafeest? Pas de hapjes daar dan op aan. En vergeet het drinken natuurlijk niet, dat draagt natuurlijk ook bij aan de sfeer.

En onthoud: less is more geldt in deze situatie niet!

Een waterpijp

Geef je feestje wat oosterse sferen! Oorspronkelijk komt hij uit het Midden-Oosten, maar tegenwoordig is een waterpijp of shisha in Westerse landen ook steeds populairder. Wanneer je er een neerzet op een feestje, kan iedereen er omstebeurt een hijs van nemen, maar er zijn ook waterpijpen met meerdere slangen. De kooltjes zijn verkrijgbaar in allerlei feestelijke smaken, zoals mango, banaan of aardbei. Deze smaak kan je natuurlijk samen met je gezelschap bepalen. Zo komen er gegarandeerd de beste verhalen naar boven! Ben je op zoek naar een waterpijp die past in de stijl van jouw feestje? Bij Amy Deluxe shop zijn ze verkrijgbaar in allerlei mooie vormen en kleuren!

Een leuke activiteit

Vaak is er op een feestje niet meer te beleven dan een beetje kletsen. Daar moet verandering in komen! Het is bijvoorbeeld een superleuk idee om een gezelschapsspel te spelen. Tegenwoordig zal je voor sommige spellen zelfs uit je luie stoel moeten en in beweging moeten komen. De klassieker beer pong doet het bijvoorbeeld altijd goed. Hierbij probeer je balletjes in de bekers van de tegenstanders te gooien, waarna ze de inhoud op moeten drinken. Maar ook karaoke is ook helemaal terug van weggeweest. Erg goed voor de sfeer en zo leer je elkaar eens van een hele andere kant kennen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *