trouwen regelen

Gefeliciteerd, je gaat trouwen! Dit moet je regelen!

Het is tijd om je eindelijk ergens te gaan wortelen met de liefde van je leven. Het wordt tijd dat je voor eeuwig op iemand kunt bouwen en dat je je leven omringt met vastigheid en zekerheden. En dat vier je natuurlijk met een trouwerij! Dit kan je groots uitpakken, maar je kan het ook erg informeel houden. Maar in beide gevallen moeten er nog een aantal dingen geregeld worden. Deze blog helpt je daar mee!

Trouwlocatie

Als je nog vroeg in het proces bent om een trouwerij te regelen, is de kans groot dat je al over een trouwlocatie hebt na zitten denken. Maar die staat natuurlijk nog niet vast. Wat vind jij belangrijk in een locatie? Dat al je naasten niet ver hoeven te reizen of wil je juist naar de andere kant van het land om zo een idyllische locatie te vinden? Er is geen eenduidig antwoord op deze vraag, want ieder stelletje denkt daar natuurlijk anders over. Wellicht hebben jullie als aanstaand man en vrouw daar al een meningsverschil over met elkaar. Het is toch de discussie waard om alle mogelijkheden te bekijken!

Verlovingsring

Niet onbelangrijk is de verlovingsring die je uit zult kiezen. Wat vind jij een mooie ring voor je partner? Dat is vooral belangrijk wanneer jij degene bent die het aanzoek doet. Het moeilijke gedeelte is dat er oneindig veel keuzes zijn op het gebied van verlovingsringen. Zo kan je bijvoorbeeld kiezen uit:

  • Solitaire verlovingsringen
  • Pavé ringen
  • Halo verlovingsringen
  • Alliance verlovingsringen
  • Entourage verlovingsringen

En dan zijn we nog maar net begonnen met het lijstje aan verlovingsringen. De tip is dat je erg zorgvuldig moet weten wat je wilt. Pas dan maak je stappen richting het huwelijk!

De gasten

Een belangrijk gedeelte van je bruiloft gaat over wie er is natuurlijk. Zoals eerder genoemd kan je het groots uitpakken of kun je het bescheiden houden. Wil je alleen je naasten op de trouwerij of nodig je ook je sportclub en buren uit? Het ligt er maar net aan wat jij de perfecte bruiloft vindt. Deze gasten hebben natuurlijk allemaal een uitnodiging nodig. Anders weten ze niet waar ze moeten zijn op welk tijdstip.Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *