Gefeliciteerd jullie gaan trouwen! En nu op zoek naar de perfecte bruidsjurk…..

Van harte gefeliciteerd. Jullie hebben besloten om de grote stap te wagen. Jullie stappen in het huwelijksbootje. Er komt van alles op je af. Wanneer gaat de grote dag plaatsvinden? Kiezen jullie voor de winter of willen jullie liever de garantie voor een lekker temperatuurtje en kiezen jullie voor de zomer. 

Trouwjurk kiezen

Veel vrouwen dromen er als kind al over; ooit trouwen met de liefde van je leven in een geweldig mooie trouwjurk. De voorpret begint meestal al bij het online bekijken van de verschillende soorten jurken. Of misschien heb je al allerlei trouwbladen in huis gehaald en blader je door de verschillende boekjes heen om zo inspiratie op te doen voor jouw trouwjurk. De volgende stap is dan het maken van een afspraak bij een bruidszaak. Waar ga je voor, ga je voor de bekendere zaken of kies je voor een bruidsboetiek. Bij een bruidsboetiek is het grote voordeel dat dit vaak kleinschaliger is en de medewerkers echt oog voor jou hebben. Wie ben jij, wat voor een figuur heb jij en wat wil je uitstralen tijdens jouw grote dag.

Afbeelding met grond, buiten, kleding, boom

Automatisch gegenereerde beschrijving

Afspraak maken bij een bruidsboetiek

Wanneer je een afspraak hebt gemaakt bij de bruidsboetiek is het handig om een aantal foto’s mee te nemen van de jurken die jij hebt gezien en die je aanspreken. Zo weet de medewerker waar jouw voorkeur naar uit gaat en weet zij wat ze je aan kan bieden. Ook zal zij vaak met eigen ideeën komen, omdat zij goed weten wat bij welk figuur past. Het leukste gedeelte kan beginnen. Het passen van de trouwjurken. Let goed op wat voor een figuur je hebt en wat je goed staat. Weet je dat 70% naar huis gaat met een hele andere jurk dan dat zij eerst voor ogen had? Wanneer je bij een goede bruidsboetiek bent zullen zij je verschillende opties laten zien, zodat je er zeker van bent dat jij een trouwjurk koopt die het beste bij jou, je figuur en het soort bruiloft past. Veel succes bij het vinden van jouw perfecte droomjurk!Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *