Geslaagd

Geslaagd? Dat moet gevierd worden: 4 toffe tips

Iedereen kijkt uit naar het moment dat je slaagt. Het is een grote mijlpaal in je leven die je niet snel vergeet. Grote reden dus om dit goed te vieren. Of het nu is voor je middelbare schooldiploma of ander soort diploma, je hebt hem in je zak en dat moet gevierd worden. Wij geven je een aantal toffe tips hoe je dit het beste viert.

Geslaagd zijn

Als je geslaagd bent voor iets, dan ben je enorm blij. Dit geweldige nieuws schreeuw je het liefst van de daken en misschien heb je wel tranen van geluk. Dit wil je vieren met toeters en bellen, met mensen om je heen en met veel blijdschap en vreugde. Met deze toffe tips wordt het zeker goed gevierd.

1)     Veel versiering

Wanneer je iets viert, in dit geval dat je geslaagd bent, wil je de omgeving zo leuk mogelijk versiering. Met feestversiering zoals lampjes, vlaggetjes en andere slingers ziet het er namelijk meteen feestelijk uit. Versieringen zijn er in alle soorten en maten. Zorg voor ballonnen, slingers, confetti en ga zo maar door. Niet alleen jij als geslaagde, maar ook je familie en vrienden komen in de feeststemming

2)     Zorg voor feestelijk eten en drinken

Als je denkt aan feest, dan denk je ook aan een goede fles bubbels en lekkere hapjes. Een fles champagne is erg feestelijk, dus deze is zeker niet te missen. Je vrienden en familie houden misschien ook wel van een ander drankje. Maak bijvoorbeeld feestelijke cocktails of haal speciaal biertjes. Denk natuurlijk ook aan feestelijk eten zoals een grote taart of vrolijke cupcakes. 

3)     Een chic diner

In plaats van een nonchalant feestje, geef je net zo leuk een chic diner. Laat alle mensen netjes gekleed naar jou komen. Dek de tafel mooi met mooi servies, maar ook met versieringen zoals sterretjes, bloemen of iets anders wat je op tafel legt. Geen zin om zelf te organiseren? Ga lekker uit eten. Omdat jij geslaagd bent, hoef je hoogstwaarschijnlijk toch niet zelf te betalen.

4)     Ga naar buiten

Je bent geslaagd, laat de wereld dit weten. Ga met al je andere (geslaagde) vrienden naar buiten en laat weten dat jullie geslaagd zijn. Ga bijvoorbeeld picknicken in het park of huur een bootje om te varen. Neem lekkere drankjes mee en vier dat je geslaagd bent.

Geslaagd zijn is een fijn gevoel dat dat wil je delen met anderen. Met deze tips zal dat zeker lukken. Want de dag dat je hoort dat je geslaagd bent moet feestelijk zijn.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *