Zwemfeest organiseren

Zwemfeest organiseren? Deze benodigdheden mogen niet ontbreken

Of het nu zomer of winter is, een zwemfeest geven is altijd een leuk idee. In de zomer doe je dit natuurlijk in een buitenbad en in de winter in een binnenbad. Er zijn een aantal benodigdheden die niet mogen ontbreken op jouw zwemfeest. Ben je benieuwd naar welke dingen dat zijn? Wij vertellen het je, zodat je zwemfeest slaagt.

Wat is een zwemfeest?

Als jij en je vrienden van zwemmen houden en je hebt binnenkort wat te vieren, combineer je dit met een zwemfeest. In plaats van dat je met z’n allen in een kringetje zit of om een statafel staat, neem je een duik in het water of zit je met z’n allen in het bubbelbad. Het is overigens vermaak voor zowel kinderen als volwassenen. Je huurt een bad in een binnen- of buitenzwembad, of je blaast een bad op voor in de tuin. De volgende benodigdheden mogen echt niet ontbreken op jouw zwemfeest

1) Muziek

Wat natuurlijk niet mag missen op een zwemfeest is muziek. Stel van tevoren een leuke afspeellijst samen met leuke hitjes. Want niet alleen op het droge dans je goed, ook in het water beweeg je lekker heen en weer. Kies voor vrolijke muziek waar iedereen lekker op beweegt. Wil je het feest nog meer opleuken? Maak er dan een disco-zwemfeest van. Regel wat lichten en je bent ready to go.

2) Feest accessoires

Om je feestje nog meer op te leuken, regel je feest accessoires. Denk hierbij bijvoorbeeld aan slingers of opblaasbare kroontjes die iedereen op z’n hoofd zet. Om je zwemfeest helemaal af te maken, zet je ook een opblaasbare partytent neer. Deze heb je in allerlei verschillende soorten en maten. Kies er dus één die goed bij jouw zwemfeestje past.

3) Spelletjes

Wat ontzettend leuk is om te doen op een zwemfeest zijn spelletjes. Een voorbeeld voor een goed zwemfeest spelletje is schipper mag ik overvaren, maar dan in het water. Iedereen zwemt zo snel mogelijk naar de overkant zonder getikt te worden. Een ander voorbeeld is dat er duikstaafjes door het zwembad op de bodem worden gegooid. Degene die er als eerst twee heeft wint het spel.

Er zijn dus een aantal dingen die niet mogen ontbreken op jouw zwemfeest. Als je ervoor zorgt dat bovengenoemde elementen aanwezig zijn op jouw zwemfeest, dan slaagt het hoe dan ook.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *