Jacuzzi

Jacuzzi, maar dan opblaasbaar!

De jacuzzi is een uitvinding waar de meeste mensen wel vanaf weten. Een lekker warm bubbelbad, voor in huis of in de tuin. Je kan je wel voor ogen zien hoe fijn het is om met een glaasje bubbel in zo’n bad te zitten. 

Een jacuzzi heeft anderzijds wel een aantal nadelen. Nadelen die de opblaasbare jacuzzi haar sterke punten heeft gemaakt. Hieronder staan een aantal nadelen aangegeven.

Duur

Jacuzzi’s zijn volkomen luxegoederen. Je ziet ze in films en dure hotels wel eens voorbij komen. Je ziet er alleen niet zo gauw een in gemiddelde pietje zijn huis staan. Het is namelijk een flinke investering die je moet doen om de jacuzzi aan te schaffen. 

Een opblaas bubbelbad daarentegen is een stuk goedkoper. Dat maakt het toegankelijker voor gemiddelde piet om dezelfde luxe jacuzzi ervaring te kunnen hebben.

Stationair

Een ander nadeel aan de jacuzzi is dat deze stationair staat. Hij staat stil op zijn plek. Als je een zongenieter bent, en je tuin jacuzzi rond 5 uur, als het een beetje begint te schemeren, standaard de schaduw in gaat, dan is dat best een nadeel.

Het opblaasbare bubbelbad is juist erg mobiel. Je laat de lucht er snel uit lopen, en zet daarna je bubbelbad op een betere plek neer, om nog wat langer van de zon te genieten.


Zoals je ziet heeft een opblaasbaar bubbelbad toch zeker wel een aantal handige voordelen ten opzichte van een normaal bubbelbad. Opblaasbare bubbelbaden zijn op de website verkrijgbaar in verschillende vormen. Namelijk voor 4 personen en voor 6 personen, met water verwarmbaar tot 40 of 42 graden celsius, in ronde, 6 hoekige of 8 hoekige vorm. Lijkt het jou dus wat om je zomer dit jaar met je maten door te brengen in een jacuzzi? Ga dan naar de website om een opblaasbare jacuzzi te kopen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *