Maak het je gemakkelijk en bestel online boodschappen!

Maak het je gemakkelijk en bestel online boodschappen!

Sta je aan het begin van een vakantie, dan wil je ook echt kunnen genieten en even alles opzij zetten. Daar hoort ook bij dat je even niet wil gaan shoppen en niet te veel aan het bereiden van avondmaaltijden wil denken. Wel, dan is er nu voor jou butlon.com die twee vliegen in één klap slaat! Je kan er niet alleen maaltijden bestellen, zodat jij niet hoeft te koken, je kan er ook online boodschappen bestellen! Deze krijg je dan lekker handig thuis geleverd. Zo hoef jij de deur niet uit tijdens jouw luilekker vakantie! 

Online boodschappen bestellen 

Hoe werkt het online boodschappen bestellen op butlon.com vraag je je waarschijnlijk af. Wel, dat is heel erg gemakkelijk. Je gaat naar website van butlon en je duidt aan wat je nodig hebt. Je kan er heel veel terugvinden in verschillende categorieën: koelproducten, groenten en fruit, dranken, non-food, diepvriesproducten en droogwaren. Je bestelt wat je nodig hebt, je rekent af en heb je voor 12 u besteld? Dan krijg je je boodschappen de volgende dag al in huis geleverd. Wanneer je voor 70 euro of meer hebt gekocht, worden ze ook nog eens gratis geleverd in heel Nederland!

Wat eten we vandaag 

Wat eten we vandaag is een vraag die je waarschijnlijk al vaker gekregen hebt en die je je zelf ook wel eens een aantal keer stelt. Wanneer je online boodschappen aan het doen bent op butlon.com, kan je ook inspiratie opdoen als je nog niet weet wat klaar te maken die avond. Je kan tussen de producten snuffelen en zo kan je plots het idee voor de avondmaaltijd voor morgen hebben. Het enige wat je dan hoeft te doen is bestellen en je kan de volgende dag aan de slag.  Je dient wel voor minstens 35 euro te bestellen, anders kan er niet aan huis geleverd worden.

Eten bestellen 

Tijdens je vakantie wil je niet elke avond achter het fornuis staan, dat is heel normaal. Soms wil je even de vraag wat eten we vandaag niet horen en ook daarin is butlon.com dan de ideale partner voor jou. Wanneer je zin hebt om een maaltijd te bestellen, dan kan dat ook gewoonweg bij hen. Je kan kiezen uit verschillende soorten maaltijden zoals broodjes, pizza en zelfs taart. Het enige wat je hoeft te doen om hiervan te kunnen genieten is je adres in te geven en je krijgt de restaurants van bij jou in de buurt te zien!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *