Online uw kerstpakket bestellen

Online uw kerstpakket bestellen

Wilt u een origineel kerstpakket bestellen voor uw werknemers? Neem dan een kijkje bij een webwinkel. Deze bieden u een ruim aanbod van kerstpakketten met talloze verschillende thema’s. Bovendien heeft u de keuze uit meerdere prijsklassen en ontvangt u na het plaatsen van uw bestelling zelf ook nog een leuke verrassing. Benieuwd? Kijk dan verder.

Ontdek de thema’s

Bij een webshop kunt u een kerstpakket bestellen met een specifiek thema. Zo heeft u de keuze uit een pakket vol etenswaren of juist eentje met heerlijke wellness-producten. Om u een idee te geven van het aanbod online, hebben we drie populaire kerstpakketten voor u op een rijtje gezet:

  • Een ontbijtpakket. Wanneer u besluit  een ontbijt kerstpakket te bestellen, kunt u een leuke doos met ontbijtspullen , zoals een fles sinaasappelsap, ontbijtkoek, muesli en een glazen voorraadpot.
  • Een pakket met een winters thema. Een winters pakket kan een aantal verschillende producten bevatten, waaronder snoep, chips, bier, oliebollenmix, kaarsen en andere lekkere snacks.
  • Een pakket met een reisthema. Als u van plan bent een wat duurder kerstpakket te bestellen, is het een pakket met een reisthema misschien iets voor u. Hierin vindt u allerlei producten die het hart van de echte reisliefhebber sneller laten kloppen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een stevige tas, een leuke strandbal, allerlei snacks en twee flesjes Amstel Radler. 
  • Verrassings kerstpakket bestellen. De laatste variant die we hier bespreken, is het verrassingspakket. Dit pakket is vaak goed gevuld met 80% voedingsmiddelen en 20% niet-voedingsmiddelen. Als u besluit dit kerstpakket te bestellen, weet niemand van tevoren wat er in het pakket zit. Zelfs de pakketten binnen één order verschillen onderling. Het is dus niet zo dat elke werknemer hetzelfde pakket ontvangt.

Uiteraard hoeft u geen kerstpakket te bestellen uit het bovenstaande lijstje. Er zijn nog veel meer opties om uit te kiezen een veel webwinkels bieden honderden pakketten aan. Deze kunt u bekijken in uw eigen tijd en vanuit uw eigen luie stoel.

Zelf een pakket samenstellen

Bent u creatief ingesteld en zou u het leuk vinden om uw pakket zelf samen te stellen? Dat kan. Verscheidene webwinkels geven u de mogelijkheid om een kerstpakket te bestellen dat geheel aan uw wensen voldoet. Het enige wat u hoeft te doen is het formulier invullen met de volgende informatie:

  • Uw budget per kerstpakket.
  • De samenstelling van uw personeelsbestand (man/vrouw).
  • De doelgroep (leeftijd/branche).
  • Eventuele speciale wensen of voorkeuren.
  • Een specifieke gadget of non-food item dat u in het kerstpakket wilt hebben.

Zodra u deze informatie heeft ingevuld, gaan de experts aan de slag met het samenstellen van een pakket dat aan uw eisen voldoet. Zo kunt u dus gegarandeerd een kerstpakket bestellen dat goed in de smaak valt. 

Aantrekkelijke bestelvoorwaarden

Naast het uitgebreide aanbod profiteert u ook nog eens van aantrekkelijke bestelvoorwaarden als u besluit online uw kerstpakket te bestellen. Zo wordt bij veel webwinkels alles zo snel mogelijk verzonden en betaalt u voor een levering van meer dan €500,- binnen Nederland geen verzendkosten. Bovendien kunt u ervoor kiezen de bestelling pas na levering te betalen, zodat u zeker weet dat alles in orde is.

Benieuwd naar wat de mogelijkheden zijn? Kijk dan op www.kerstpakkettentip.nlGeef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *