Tips voor oud & nieuw vieren in 2020 (coronaproof)

Tips voor oud & nieuw vieren in 2020 (coronaproof)

Normaal bestaat oudjaarsavond uit het eten van een oliebol (of twee), aftellen tot 00:00 en het zoenen van tientallen wangen. Dit jaar zal oud en nieuwe door het coronavirus heel anders “gevierd” worden. Tientallen wangen zoenen of een feestje zit er helaas niet in, maar gelukkig zijn er nog genoeg andere leuke dingen om te doen. Maar hoe kun je nou oud en nieuw op een coronaproof manier vieren? In onderstaand artikel geven we handige tips!

Winterbarbecue

Ben jij een echte vleesliefhebber? En hou je ervan om te barbecueën? Dan is het organiseren van een winterbarbecue met oud en nieuw erg gezellig en lekker. Zorg voor een terrasheater, barbecue en een partytent om met het hele gezin te genieten van een winterse barbecue. 

Vuurwerk afsteken

In 2020 is het helaas verboden om vuurwerk af te steken met oud en nieuw. Het enige vuurwerk dat afgestoken mag worden is categorie 1 vuurwerk. Dit type vuurwerk is het hele jaar door verkrijgbaar. Het is misschien heel anders dan normaal, maar voor kinderen is ook categorie 1 vuurwerk indrukwekkend. Ga je oud en nieuw vieren met het gezin? Dan mag vuurwerk afsteken natuurlijk niet ontbreken. Bestel direct categorie 1 vuurwerk op Vuurwerkland.nl.

Oliebollen zelf maken

Oliebollen horen natuurlijk bij oud en nieuw. Maar wat nog veel leuker is om er een traditie van de te maken om zelf oliebollen te bakken. Zeker met je kinderen is het leuk om oliebollen zelf te maken.

Gourmetten

Het gourmetstel van de zolder halen om gezellig met het hele gezin te gaan gourmetten is natuurlijk hartstikke gezellig. Heerlijk samen tafelen, het jaar doornemen, goede voornemens delen en leuke spelletjes doen.

Verwen jezelf

Het advies is om dit jaar thuis te blijven met oud en nieuw, daarom is het een aanrader om jezelf eens heerlijk in de watten te leggen. Denk bijvoorbeeld aan een lekkere en uitgebreide maaltijd, badderen en je favoriete serie kijken. Natuurlijk kunnen lekkere hapjes ook niet ontbreken!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *