Toppers 2018: hoe meer roze feestkleding, hoe beter!

Het is alweer bijna zo ver: Toppers in Concert staat sneller voor de deur dan je zou denken! Vrijdag 25 en zaterdag 26 mei zal de Amsterdam Arena volledig roze gekleurd zijn! Het is dit jaar alweer de 14e editie in de Amsterdam Arena. Ga jij met je mooiste feestkleding met onze Toppers René Froger, Gerard Joling, Jeroen van der Boom en Jan Smit meezingen?

Pretty in pink met de Toppers

We hebben door de jaren heen al verschillende thema’s voorbij zien komen, zoals vorig jaar ‘wild west, thuis best’. Dit jaar is het thema: PRETTY IN PINK ‘THE CIRCUS EDITION’. Ruim 65.000 mensen zullen de arena roze kleuren. Het zal een circus van vermaak worden! De combinatie van roze en circus betekent dan ook niets meer dan één groot feest! En wij van carnaval.nu houden wel van een feestje!
 

Alsof onze vier Toppers nog niet genoeg zijn, wordt ook dit jaar het meezingfeest aangevuld met gastartiesten zoals Ronan Keating, Snap! en Right Said Fred. Dit maakt het plaatje compleet en betekent dus nog meer feest in de Amsterdam Arena. Daar heb je uiteraard ook de perfecte outfit bij nodig. Zonder feestkleding kom je niet binnen!

Feestkleding voor de Toppers

Toppers in Concert kun je natuurlijk niet beleven zonder zelf verkleed te gaan. De dresscode is PRETTY IN PINK. Oftewel, hoe meer roze, hoe beter! Draag een volledig roze kostuum, een roze pruik, een roze bril, een roze boa of andere roze accessoires! Maar houd goed in je achterhoofd dat het thema circus ook een belangrijke rol speelt! Creëer dus een originele, passende stijl. Wees er wel snel bij, want voor je het weet is Toppers in Concert uitverkocht en kun je niet dansend meezingen in een te gekke, roze outfit! Vind hier jouw perfecte feestkleding voor een avondje bij de Toppers.

BewarenBewaren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *