Een wijnkist bedrukken


Een bijzondere gelegenheid vraagt om een bijzonder geschenk. Een houten wijnkist bedrukt met een unieke tekst, logo of foto vormt een luxe cadeau. Compleet met een goede fles wijn, in wit, rood of rosé zal dit geschenk ongetwijfeld bij elke liefhebber in de smaak vallen.

Online de mogelijkheden bekijken


Je kunt online jouw gekozen wijnkist laten bedrukken. Lever de gewenste tekst en afbeelding aan, of kies uit verschillende templates. De houten kisten zijn gemaakt van stevig, duurzaam en biologisch FSC gekeurd hout, met schuifdeksel. Er kan gekozen worden voor een kistje dat geschikt is voor 1, 2 of 3 flessen wijn. Het kistje heeft altijd de juiste pasvorm en wordt opgevuld met houtschaafsel. Bedrukt in hout is dit cadeau bovendien slijtvast.

Speciaal en uniek


Wanneer je een mooi geschenk zoekt voor een wijnliefhebber en verzamelaar, kun je de fles wijn uiteraard in een standaard cadeauverpakking geven. Echter, zal de wijn in een bedrukte wijnkist veel persoonlijker en speciaal zijn. Als het gaat om een dierbare herinnering, kan het kistje gekoesterd worden als aandenken hieraan. Het bedrukte wijnkistje heeft naast een decoratieve waarde ook een emotionele waarde en zal de fijne herinneringen weer naar boven halen.

Tijdens de feestdagen


De decembermaand vormt bij uitstek een prachtige gelegenheid om de mensen die je dierbaar zijn in de watten te leggen. Een mooi bedrukte wijnkist gevuld met heerlijke wijn past hier perfect bij. 

Als relatiegeschenk


Vaste klanten en relaties wil je graag bedanken en laten weten hoezeer je hen waardeert. Met een bedrukt houten wijnkistje laat je zien dat je graag moeite voor hen doet. Een origineel geschenk, waarmee je een goede indruk zult achterlaten.

Voor iedere gelegenheid


Een bedrukte wijnkist  door Flesjewijnbezorgd.nl is niet alleen tijdens de kerstdagen een mooi geschenk om te geven. Ook veel andere gelegenheden lenen zich hier uitstekend voor. Zoals een verjaardag, jubileum, verhuizing of trouwdag. Maar ook bijvoorbeeld Valentijnsdag of als ‘Welkom thuis’ is dit cadeau zeer geschikt. Of wanneer iemand wel een opkikker kan gebruiken. Verras deze persoon met een lieve boodschap. Hij of zij zal hier bijzonder blij mee zijn.

Barbecue


In de zomer, met warm weer, doen we niets liever dan de hele avond heerlijk barbecueën. De sfeer is feestelijk, het blijft buiten zwoel en aangenaam. Hoe gezellig is het dan om een pakket wijn mee te nemen in een prachtige kist. Een fruitige wijn zal bij deze gelegenheid beslist goed smaken.

Bestel online een bedrukte wijnkist, met uitgebreid pakket


Denk ook eens aan wijnglazen erbij, een informatief boek over wijnsoorten, aangevuld met een assortiment nootjes en kaas. Er zijn vele mogelijkheden om een uniek en persoonlijk cadeau samen te stellen. Geheel naar eigen wens. Wacht niet langer en bekijk de bedrukte wijnkisten online. Bestel vandaag nog dit uiterst originele geschenk.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *