3x Trends in carnavalskleding voor 2020

3x Trends in carnavalskleding voor 2020

Het carnavalsseizoen is al even begonnen en carnaval zelf is in aantocht. Carnavalswagens zijn al voor het grootste deel af en het is tijd om ook de carnavalsoutfit erbij te zoeken. Welke thema’s zijn komend jaar populair en met welke outfit ga jij zeker opvallen? In deze blog verzamelen we de trends in carnavalskleding voor carnaval 2020. Zo weet jij hoe je er helemaal op en top bij loopt!

Trend 1: 70’s discokostuum

Bekende artiesten uit de jaren 70 zijn het komende jaar helemaal terug van weg geweest. Ga voor een broek met wijde pijpen, een afro kapsel en los zittende overhemden. Zo ga jij op pad als een lid van Earth, Wind & Fire, The Pointer Sisters of Heartwave. De carnavalskleding is lekker opvallend, waardoor jij jezelf zeker zult gaan vermaken. Combineer de outfit met leuke accessoires, zoals een disco bril of andere accessoires voor bij de outfit.

Trend 2: Casa de Papel kleding

Vorig jaar was de rode over-all natuurlijk al niet aan te slepen, maar met het nieuwe seizoen dat in 2019 uit kwam wordt komend jaar weer veel vraag naar La Casa de Papel kleding verwacht. Ook het masker mag hier natuurlijk niet bij ontbreken. Ook een voordeel van deze feestkleding: het zit warm en je kunt er alles onder aan doen. Zo wordt carnaval ook nog lekker warm!

Trend 3: Boevenpak

Wordt jij een boefje tijdens de carnaval, kies dan voor het wit-zwarte kostuum, een oranje boevenpak van de serie Orange is the new Black of kies voor een Daltons kostuum. Er valt echt genoeg te kiezen en ook qua accessoires kun je met handboeien of een gevangenisbal om je been genoeg kanten op.

Trend 4: Een dierenkostuum

Kies voor een eenvoudige onesie van een leeuw, tijger of krokodil. Ze zitten heerlijk warm, je bent nog een beetje herkenbaar en je kunt lekker feesten. Liever geen onesie, dan is carnavalskleding met dieren als vogel, tijfer of dinosaurus een goede optie. Ook leuk: carnavalskleding waarbij het lijkt alsof je op bijvoorbeeld een struisvogel zit.

Carnavalskleding online bestellen bij de feestwinkel?

Ook voor carnavalskleding en feestkleding hoef je tegenwoordig de deur niet meer uit. Er zijn legio online feestwinkels die jou kunnen voorzien van nieuwe feestkleding. Zorg ervoor dat je voor aanschaf altijd even de ervaringen, beoordelingen en reviews over de webwinkel leest. Op die manier weet je precies of de webwinkel betrouwbaar is. Bekende online feestwinkels zijn Partywinkel en E-Carnavalskleding.nl. Je leest de Partywinkels reviews en E-Carnavalswinkel ervaringen van anderen snel via Goedbeoordeeld. Goedbeoordeeld.nl verzamelt de klantervaringen van andere kopers om ervoor te zorgen dat jij betrouwbaar online kunt winkelen.



Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *