Doe geen moeite om verjaardagskaarten te kopen

Je hebt net alle boodschappen in huis gehaald en je bent vergeten om een verjaardagskaart voor je vriendin te kopen. Je baalt enorm. Eindelijk was het gelukt met de boodschappen. Je bent voor het vlees bij de slager geweest, voor brood bij de bakker, en voor het overige bij de supermarkt geweest. Omdat het toch een goede vriendin is, begint het aan je te knagen als je nu niet op de fiets springt om een verjaardagskaart voor haar te kopen. Het moet nu, want morgen komt de kaart niet meer op tijd aan. Hocus pocus, want je kunt online verjaardagkaarten kopen. Kom bij van het boodschappen doen, en drink nog even wat.

Verjaardagskaarten in de winkel kopen is verleden tijd

Het online kopen van verjaardagskaarten heeft een paar belangrijke voordelen. Je zou je daarbij kunnen afvragen of het kopen van een verjaardagskaart in de winkel niet tot het verleden behoort. 

Hierbij de voordelen op een rij:

  1. online verjaardagskaarten kopen betekent overzicht. In de winkel vind je kaarten displays die inefficiënt veel ruimte innemen. Of je staat daar samen met een andere klant aan een piepende kaarten carrousel te draaien;
  2. bij het online uitzoeken van een verjaardagskaart is volop keuze. Vind de verjaardagskaart die jij wilt versturen;
  3. je hoeft voor een verjaardagskaart niet meer de deur uit;
  4. je bent niet gebonden aan de reguliere winkeltijden;
  5. online verjaardagskaarten kun je persoonlijker maken door bijvoorbeeld een foto, of tekst toe te voegen en;
  6. met een persoonlijk account kun je op sommige websites sparen voor punten en een korting krijgen bij een volgende bestelling. Ook wordt staffelkorting toegepast, dus bestel je meer van hetzelfde dan is de prijs per stuk goedkoper;
  7. websites bieden ook een bezorgdatum voor jouw verjaardagskaart aan. Dit bespaart jou weer tijd. Bovendien hoeft je niet te gissen wanneer je de verjaardagskaart moet versturen om het op tijd te laten bezorgen.

Er zijn dus genoeg redenen om online verjaardagskaarten te kopen en het online af te handelen. Ontdek het vandaag en probeer het uit: het is zo makkelijk.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *