Wasgij puzzels, een leuke uitdaging

Wil je een legpuzzel vinden vol uitdagingen? Dan is een Wasgij puzzel een zeer geschikte puzzel. Als je doel een Wasgij puzzel bestellen is, dan kies je dus een vrolijk stuk waar je veel plezier aan zult beleven. Het in elkaar leggen van een Wasgij puzzel zal uitdagend zijn. De puzzel is in cartoon stijl gemaakt en heeft veel leuke details. Het bijzondere van deze puzzel is dat de extra uitdaging is dat de afbeelding van de doos niet matcht met de puzzel. Omdat de afbeelding van de doos niet gelijk is aan de puzzel, zorgt de puzzel voor veel uitdaging en puzzelplezier. Als de cartoon stijl je aanspreekt dan kun je ook kijken naar Jan van Haasteren puzzels bij Legpuzzels.nl. In deze puzzels zit ook veel uitdaging. Wil je compleet wat anders, kies dan een ontspannende puzzel. Een thema Disney puzzel 1000 stukjes is dan een goede keuze.

De Wasgij puzzels

Als je een Wasgij puzzel bestelt dan kun je kiezen tussen veel verschillende ontwerpen. De cartoon stijl heeft een vrolijke uitstraling. De Wasgij-serie heeft vijf verschillende concepten met ieder een andere verhaallijn. Bij de Wasgij Original moet je bijvoorbeeld erachter komen waar de mensen in de puzzel naar kijken. Dit maakt het dan ook een leuk merk om uit te proberen. Als je eenmaal een puzzel in elkaar gezet hebt dan zijn er nog genoeg puzzels van Wasgij met andere verhalen te bestellen. Bij elke puzzel is de afbeelding van de doos niet gelijk aan de puzzel. Door het verschil in afbeeldingen zorgt de puzzel voor veel uitdaging en leg plezier. 

Puzzels van Jan van Haasteren

Als je van een uitdagende puzzel houdt dan zijn er nog meer merken die hier geschikt voor zijn. De cartoon puzzelstijl met een verhaallijn is ook terug te vinden bij puzzels van Jan van Haasteren. De puzzels van Jan van Haasteren zijn heel gedetailleerd. In de puzzels zijn veel verschillende verhalen verwerkt. Je ziet dat alle karakters met een eigen verhaal bezig zijn. Door alle details is het een uitdagende puzzel om in elkaar te zetten. 

Disney puzzels

Als je puzzels wilt afwisselen dan zou je ook naar puzzels van Disney kunnen kijken. Disney heeft schattige, maar ook hele mooie tekeningen. Het zijn ontspannende puzzels om in elkaar te zetten. Online kun je veel verschillende verhalen van het thema Disney puzzel met 1000 stukjes vinden. Binnen de puzzels met 1000 stukjes zijn veel verschillende soorten te vinden. Alle karakters zijn wel te vinden in verschillende puzzels van Disney. Denk aan de prinsessen, het Disney kasteel, frozen of puzzels van andere tekenfilms. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *